Hockey

Sitter just nu i bilen påväg hem ifrån Gävle och läkerol arena. Har kollat på hockey match mellan Brynäs-AIK. Och för er som inte vet så är jag en Aik:are :) så hur skönt som helst att dom vann.

Så när jag kommer hem tänker jag hoppa ner i sängen direkt och försöka sova.

Hade dock inte på mig allt de där som på bilden :P


Träningskor

Ska iväg och kika på nya träningskor idag tänkte jag. Behöver verkligen nya, har två par nu som jag skiftar mellan men ett av paren har jag haft alldeles för länge, så där finns de nog inte mycket till dämpning kvar.

Här är några fina ifrån Nike.


Slöar i soffan

Nerbäddad under täcket i soffan och inväntar big brother. Sov väldigt dåligt inatt, upp tidigt och jobba, två träningspass. Ett gym pass och ett friidrottspass. Så nu är man trött,

Kika lite inne på Lagerhaus i Lördags. Skulle kunna handla hur mycket som helst där om ekonomin tillät de. Mycket fint finns de!

/Angeliqaz


Helgen

Igår blev det en hel dag i Sundsvall med Radmus, Hampus och Carro. Det blev himlabadet med äventyrsbad, relax och surfing. Riktigt roligt att testa på att surfa men svårt va det iallafall. Man blir som ett barn när man får springa runt där och åka vattenruchbanor.
Det blev även en tur på birsta (köpcentrum) innan vi åkte hemåt. Middag hemma hos Hampus och Carro och sen va man bra trött.

Idag har det blivit ett pass på gymmet och tvättning av bil. Alltid lika kul att tvätta bilen nu när den blir smutsig direkt när man åker ifrån biltvätten.
Besökt Rasmus morfar och spela Bingolotto där, så de har varit full upp hela helgen. Nu är de Big brother live innan de är dags för sängen.

Om ni undrar varför jag har t-shirt på mig när jag surfar så fick man låna där så inte bikinin skulle åka upp :)

/Angeliqaz


Äntligen helg

Skönt med helg nu kan jag lova och härligt att man känner på vädret att de börjar bli vår. Har även fått reda på att min jobb situation har ändras, grymt skönt. Nu är det bara fortsätta planera efter de.

Ikväll drar vi till Gävle för att kolla på kompisar som ska spela på en krog. Men först väntar ett friidrottspass.

Tänkte tipsa om dessa för läpparna som jag beställde ifrån Elf. Ett glans och ett läppstift. Mer än godkänt får dom :)

/Angeliqaz


Torsdag och träning

Har blivit ett träningspass på gymmet idag, de kändes bra så imorn tänker jag köra friidrotts träning. Kollar på XL galan på tv nu, alltså en friidrotts tävling och blir väldigt inspirerad att träna hårt.

I helgen väntar lite trevligheter har vi bestämt men vet inte riktigt vad än. Kanske en tur till Sundsvall och bada på äventyrs badet.

Nu väntar Big brother och sen sängen.

/Angeliqaz


Ordning och reda

Jag måste bli lite mer ordningsam och sluta dra på saker hela tiden. Jag är kass på att göra de jag tänker att jag måste så här ska börjas med listor. 
Har suttit nu ikväll och beställt hem utbildningskataloger för nu måste jag ta tag i vad jag vekligen vill och planera lite. Jag har ju en del planer men måste utföra dom också. Nu jädrar ska det bli ordning.

Annars då så har inte tränat på en vecka så börjar bli väldigt rastlös. Men funderar på att börja med ett lungt gym pass imorn iallafall.
Har besök av mamma och de är väldigt trevligt, Slutade tidigt idag så då drog vi iväg för att kolla lite affärer och för att köpa semlor såklart såhär på semeldagen. Har även träffat svämor och fixat lite annat.

Nu väntar Big brother

Yeeyh

/Angeliqaz


Spelkväll

Kom nyss hem eller till mamma o pappa eftersom det är där jag håller hus i helgen, från en spel kväll hos syster å hennes sambo. Körde picasso och charader och de va grymt kul, fick sig ett gott skratt iaf. Annars har jag tagit de väldigt lugnt och sprungit omkring i min ziperall hela dagen.
/Angeliqaz

Bild ifrån Rasmus å deras stuga förra helgen.


Bihållsinflamation

Ligger just nu i sängen och Är super trött och har ont i bihållorna så har troligen åkt på bihållsinflamation igen. Har tappat räkningen för längesen på hur många gånger jag har haft de. Så har inte gjort så mycket intressant igår eller idag.
Fick iallafall sminket idag som jag och syrran beställt ifrån Elf, så får ta och säga sen när jag testat vad jag tycker om de. /Angeliqaz


Förlovning

Alla hjärtans dag idag och jag å Rasmus har förlovat oss. Lycka :) Har aldrig varit ett fan av alla hjärtans dag men har ändrat mig nu ;) Har tagit de lugnt idag med Rasmus och ätit kina mat.
Har precis haft besök av Rasmus föräldrar och syster som kom hit med en tårta och present.

Ingen träning idag då jag fått ont i bihållorna och känner mig kraslig. Jag är alltid så rastlös om jag inte får träna även fast jag inte mår så bra, har svårt att ta de lugnt även fast jag borde. Men man måste lyssna på kroppen så ingen träning förs jag känner mig pigg.

/Angeliqaz


Veckans träning

Blev aldrig så att jag skrev vecka 5 träningen men här är förra veckans träning iallafall,

Måndag
Gym: ben och mage,

Tisdag
Friidrott: sprint 2*200m, 1*150m, 1*100m och 5*60m och mer övningar.

Onsdag
Friidrott: Jogg och intervaller ute, styrkeövningar.

Torsdag
Gym: Biceps och triceps.

Fredag
Fridrott: stationer med olika övningar, uthållighet, spenst och styrka

Lördag: Vila

Söndag
Friidott: Olika stationer med olika övningar, häck, spenst och styrka.

/Angeliqaz


Helgen

Har varit lite dåligt med uppdatering under helgen så tänkte sammanfatta den lite. Jag har haft en bra helg med middag hos svärisarna, med en tur till Rasmus morfar, lite shopping i valbo, lite gäster på lördags kväll, träning och igår blev det en förmiddag i pulkabacken med Axel och Maja och det var mycket mysigt.

Idag blev det en sväng till Valbo igen för att köpa en soffa som vi nu har monterat upp, mycket nöjd så visar den sen =)



/Angeliqaz


Flummig

Alltså när man har varit trött hela dagen och varit påväg att somna flera gånger så är det ändå då man håller sig vaken, och när man måste sova så kan man inte. hmm undra om ni förstod det där för det gjorde jag knappt själv, haha.
Idag efter att jag slutat så blev lite ärenden uträttade och så blev de ett gym pass. Imorgon är det fredag riktigt skönt så får se vad man hittar på för något i helgen. Nä nu måste jag försöka sova. Natti natti. /Angeliqaz


Soffan och tv tittande

Nu har jag slagit mig ner i soffan för att se på den hemlige miljonären. Det blev ett träningspass ute idag, vi körde intervaller sen gick vi in och körde styrke övningar. Jag tycker de är ganska drygt att träna ute nu men man måste ju göra de också.
Blev supernöjd över naglarna som Carro gjorde på mig idag.


/Angeliqaz

Fixa naglarna

Nu är jag på språng ska iväg och fixa naglarna hos Carro. Har precis städat klart hela lägenheten. Ikväll blir det träning och så kommer karln min äntligen hem skönt. /Angeliqaz


Aromamassage

Igår fick helkropps aromamassage och det va hur skönt som helst och välbehövligt lär jag säga. Här kan ni gå in och läsa på hennes hemsida http://www.lenasaromamassage.com/.
Snart är det dags för träning och det är ett sprintpass som står på schemat.

/Angeliqaz


Söndag

Jag har nästan alltid färgat håret hos frisören och dit ska jag snart gå igen men idag färgade jag utväxten/gjorde slingor. Eller rättare sagt idag har jag för första gången fått håret färgat av en 10 åring, syrrans dotter men de blev bra.
Annars idag så har kollat skidor, hälsat på Syrran och tränat styrka. /Angeliqaz


Snygga jeans

Dom här jeansen från märket Circle of Trust bara måste jag ha! Riktigt snygga. Så de blir till att skaffa mig ett par. Har inte bestämt mig för vilken av dom men det lutar åt dom på bild två.






/Angeliqaz

Lite uppdatering

Vad duktig jag är på att blogga va, eller?? I veckan har det i princip varit jobb, träning, jobb å träning. Och så har vi äntligen skaffat oss en bil, grymt skönt att äntligen ha en bil igen och snygg är den också:) Med andra ord jag är nöjd med den.
Och appråpå något helt annat så är jag ganska trött på kyla och snö nu, vill ha sol, sommar och värme med helt underbara sommarkvällar. /Angeliqaz