Lugn helg!

Det har varit en lugn helg med familjen. Trevligt och idag har det blivit både innebandy kik och kalas för syster. Det bjöds på en massa gosaker. Efter 1,5 timme i bil så har jag slagit ner mig i soffan, kikar på spårlöst och bebis sparkar i magen, så otroligt häftig känsla. Strax väntar sängen så man orkar upp till jobbet imorn.

/Angeliqaz

Blev lite pingis på kalaset också :)


Helg!

Har bäddat ner mig i sängen å det svider bra i ögonen nu måste jag säga. Så skönt med helg, har inga direkta planer förutom kalas för syster på söndag. Så får se vad helgen har att bjuda på. Åkte till mamma o pappa efter jobbet idag och på väg hit så blev det lite shopping i Valbo. Kan aldrig låta bli att gå in och titta på bebis kläder.
(detta inlägg skulle ha publicerats igår men då funka det inte.)

/Angeliqaz

Detta är lite av det jag bara måste köpa till bebis sen.


Uppdatering

Oj här va det längesen man tittade in.. Men har tänkt att börja blogga igen när jag känner för det :) Det har hänt en hel del sen sist jag uppdatera. Jag och Rasmus väntar just nu vårat första barn. Känns så underbart och ofattbart. Befinner mig just nu i vecka 21 så har gått hälften men känns som det är ganska långt bort tills man ska få ha den lilla i sin famn men de kommer nog få ganska fort och det är mycket som ska ordnas och förberedas innan dess. Det kommer garanterat bli väldigt mycket bebis snack här på bloggen framöver.
/Angeliqaz